Zoals je weet kan je hier interessante blogs verwachten die van alles te maken hebben met stijl. Een goede stijl kan je niet kopen. Je kan wel je eigen stijl ontwikkelen. Dit doe je door inspiratie op te doen. Overal om je heen vind je inspiratie. Vandaag behandelen we stijlvolle tips voor je woning. Aan de hand van deze tips heb je straks weer voldoende inspiratie om jouw woning weer stijlvol voor de dag te laten komen. Wil jij weten welke tips wij zorgvuldig voor jou geselecteerd hebben? Lees dan snel verder!

Epoxy giethars als de eyecatcher van je woning!

Ja met epoxy giethars kan je werkelijke de meest uiteenlopende kunstwerken tot stand brengen. Epoxy giethars is zeer veelzijdig en is met meerdere technieken te bewerken. Zo kan je prachtige rivier tafels maken met behulp van epoxy giethars. Als je gebruikt maakt van een houten tafel en daar wat groeven in maakt kan deze groeven opvullen met epoxy giethars. Door de juiste technieken en kleuren te gebruiken zal de epoxy giethars ogen als prachtig helder water. Optisch ziet het er fantastisch uit en zou je bijna een duik willen nemen. Maar de epoxy giethars wordt steenhard waardoor het prima geschikt is als onderdeel van je tafel. Het contrast tussen hout en het op water lijkende epoxy zal de absolute eyecatcher worden van je woning. Wat ook nog eens heel fijn is, is dat de epoxy het hout een beschermlaag biedt tegen olie, chemicaliën en alcohol. Je tafel is dus beschermt tegen vlekken en makkelijk in de onderhoud. Ideaal wat eten en drinken doe je toch voornamelijk aan tafel.

Sfeerverlichting in strips

Stijlvol is een subjectief begrip. Je kan met heel veel toeters en bellen de juiste combinaties maken en tot een stijlvolle inrichting komen. Maar je kan ook met een heel simpel en strak design tot een stijlvolle inrichting komen. Vandaag zullen we een tip delen die vooral past bij het laatste. Strips van led verlichting zijn helemaal hot. De strips zijn eenvoudig te plaatsen in iedere woning. Met behulp van nfc chips zijn de strips tegenwoordig zelfs per telefoon te besturen. Je kan dus alle kanten op met de strips. Of je de kleur wilt aanpassen of het licht wilt dimmen, het kan allemaal vanuit je luie stoel. En dat ook nog eens in stijl. Want een lichtstrip oogt natuurlijk strak en futuristisch. Waar wacht je nog op ga aan de slag met onze tips voor stijlvol stekkie!