Huis & stijl

Het huis is een belangrijke plek waar jij je stijl kan uiten. Je kan dus echt je eigen stijlstek creëren in en rondom het huis. Stijl gaat van het laminaat op de grond en de verf op de muur tot welke eettafel je in de eetkamer plaatst. Alles binnen het huis is te herleiden naar de stijl van degene. Ik zal in mijn blog jullie helpen om een stijl te creëren die bij jou past. Ik zeg niet dat je je aan mijn adviezen moet houden maar neem ze tot je en creëer er je eigen stijl mee. Een huisstijl is altijd verschillend en kan je naar eigen wens indelen. Deze huisstijl kan modern, klassiek, modieus, of een beetje van alles zijn. Mijn huisje is vooral een verzameling van stijlen. Want ik hou ervan om bij de kringloopwinkel rond te struinen naar leuke tafeltjes, bureau’s of kastjes. Deze ga ik dan bewerken en opnieuw verven of lakken. Zo maak ik van mijn eigen huis een echte stijlstek. Lees mijn blogs over huis & stijl en maak van je huis een stek waar jij je echt thuis voelt.

Kleding & stijl

Kleding en stijl zijn voor mij erg belangrijk. Ik wil er namelijk altijd stijlvol uitzien. Maar wat bepaald nou dat je er stijlvol bijloopt of er stijlvol uitziet? Dat ligt volledig aan jezelf. Ik ben van mening dat jij je eigen stijl moet creëren en je daarbij niet te veel moet luisteren naar de mening van anderen. Als jij vind dat iets stijlvol is en bij je past dan moet je dit natuurlijk gewoon dragen. Er zijn zoveel verschillende soorten kleding en stijlen dat je er soms geen houtje touwtje meer van snapt. Maar daar ga ik je bij helpen en ik ga over verschillende kleding en stijlen schrijven zodat jij handvatten krijgt om je eigen stijl te creëren.

LATEST POST

Wat kun je allemaal met Vingui Noir?

Vingui Noir is een veelzijdig (houten) materiaal dat op verschillende manieren kan worden toegepast, voornamelijk als een esthetisch element aan de gevel. Het ondergaat een thermische modificatie, waardoor het niet alleen een hoge natuurlijke duurzaamheid heeft, maar ook een diepe donkere kleur. Vingui Noir wordt vaak gebruikt als gevelbekleding, maar...

Read more
Page 1 of 228 1 2 228

Over Mij

Robin van Kampen

Fashion Blogger

Hi allemaal! Leuk dat je mijn blog bezoekt! Op Stijlstek.nl blog ik over alles wat met stijl te maken heeft. Hoe upgrade je jouw stijl op beauty en modegebied? Lees hier meer over in mijn blogs en volg samen met mij de laatste stijl trends.