We hebben tegenwoordig allemaal een laptop of een tablet als we op pad gaan. En natuurlijk zijn die dingen hartstikke handig. Maar wat als je even gauw een aantekening wilt maken? Dan grijp je al snel naar de kleine gele plakbriefjes. Dat ziet er natuurlijk helemaal niet stijlvol uit. Plus dat je die briefjes altijd kwijt raakt. Waar of niet? Daarom is een schrijfmap de ideale oplossing. Je kunt met een schrijfmap snel wat aantekeningen maken en die later uitwerken. Dankzij de schrijfmap heb je ook altijd een pen en je visitekaartjes bij de hand. Een lederen schrijfmap is natuurlijk helemaal het toppunt van stijlvol. Je maakt een statement alleen al door de map op tafel te leggen.
Schrijfmap

Wat zit er in een schijfmap?

Je kunt de schrijfmap indelen op de manier die het best bij jou past. Gebruik je vaak een rekenmachine? Dan is het handig om die altijd bij je te hebben. Werk je graag met highlighters? Dan zorg je natuurlijk dat je die in de map stopt. Maar het belangrijkst is natuurlijk het papier en de pen. Die vergeet je nooit meer als je je stijlvolle map bij je hebt. Je zorgt ervoor dat je altijd verse, gelinieerde blaadjes in de map hebt zitten. Dit kan heel gemakkelijk, je schuift namelijk zó een compleet schrijfblok in de map. Je kunt er ook voor kiezen om een contractblok mee te nemen in plaats van gelinieerd papier. Zo ben je altijd klaar om zaken te doen.

Leuk zo’n schrijfmap, maar als linkshandige heb ik er niks aan

Veel linkshandigen lopen tegen problemen aan op het gebied van schrijven. Pak maar eens een multomap. Dan zit de ringband áltijd in de weg als je wilt gaan schrijven. Je kunt tegenwoordig ook een schitterende schrijfmap speciaal ontwikkeld voor linkshandigen aanschaffen. Hier zit geen ringband in en daardoor heb je geen hindernissen bij het schrijven. Natuurlijk moet je nog steeds rekening houden met de soort pen die je kiest, maar het begin is er.

Een schrijfmap bestel je online

Een schrijfmap gaat jaren mee, je kunt immers het complete binnenwerk iedere keer vervangen. Daarom is het ook verstandig om een map van goede kwaliteit aan te schaffen. Kies altijd voor een lederen map, deze blijft lang mooi én gaat lang mee. Deze mappen bestel je gewoon online. Door de snelle levering kun je snel beginnen met zaken doen. Zo levert je map snel wat op.