Het hele jaar door is een moeder er voor haar kind(eren). Om haar te bedanken voor alle liefde die zij geeft, wordt ze op Moederdag in het zonnetje gezet. Op de tweede zondag van de maand mei geven alle kinderen in Nederland hun moeders een Moederdag cadeau, bijvoorbeeld een ontbijtje op bed, knutselwerkje, bos bloemen, doosje chocolade of een mooi sieraad, die zij voor altijd bij zich kan dragen, zodat haar kind(eren) altijd een beetje bij haar zijn.

Moederdag cadeau met hartje

Op Moederdag geef je je moeder heel veel liefde en daarbij horen natuurlijk hartjes. Je kunt een hartje tekenen, knutselen of bakken, maar als je een sieraad met een hartje als Moederdag cadeau geeft, dan kan je moeder deze voor altijd bij zich dragen. Hier zijn een paar voorbeelden van sieraden met een hartje:

  • Goudkleurige armband met open hart, gevuld met steentjes.
  • Roze polyester armband met rood hartje en de tekst ‘LOVE’.
  • Lange zilverkleurige ketting met een hartvormige bedel, die je kunt openen en vullen met twee fotootjes.
  • Goudkleurige oorringen met een hartjes slot.
  • Zilverkleurige studs oorbellen met de tekst ‘Love’ in een hartje.
  • Zilverkleurige ring met een klein hartje.

Moederdag cadeau met letters

Niet alleen met hartjes en de tekst ‘Love’ kun je jouw liefde voor je moeder tonen. Dat kun je ook doen met letters. Voorbeelden van teksten die op bedels van sieraden staan zijn: ‘Amour’,  ‘Forever together’ of letters die de initialen van jou of van jouw moeder weergeven. Als je voor bedels met een letter kiest als Moederdag cadeau, kun je ook zelf een mooie tekst voor je moeder verzinnen en deze aan een sieraad naar wens hangen.

Moeder- dochter sieraden

Je moeder voelt zich nog meer met jou verbonden als je als cadeau voor Moederdag kiest voor moeder- dochter sieraden. Deze speciale sieraden koop je in een set van twee; een sieraad voor de moeder en een sieraad voor de dochter. Wat dacht je van een set armbanden waarbij het bedel hartje van de dochterarmband in het bedeltje met open hartje van de moederarmband past. Of ga jij voor een zwarte, lilakleurige of roze forever connected armbandenset met twee ringetjes die in elkaar haken en de tekst: ‘No matter where you are, I’m connected with you’. Ook de Forever Together armbandenset is een mooi Moederdag cadeau-idee. Hierbij draagt een van de twee een bedel met de tekst ‘Forever’ en de ander een bedel met de tekst ‘Together’. Liever een gezamenlijke ketting kopen als Moederdag cadeau? Er is ook een Forever Together ketting set verkrijgbaar. Twee dezelfde losse sieraden kopen kan natuurlijk ook als verrassing voor je moeder. Wil je jouw moeder op een andere manier verassen. Lees dan hier onze verzorgingstips.