Iedereen heeft wel eens gehoord van het Gardameer. Dit enorme meer in Italië biedt vakantiegangers al jaren de perfecte plek om te genieten van de zomervakantie. Op Camping Gardameer is altijd wel wat te doen. Je kunt er lekker op de camping blijven en je vermaken met alles wat daar wordt georganiseerd, maar je kunt er ook voor kiezen om een dagje Camping Gardameer te verlaten en de omgeving te gaan verkennen. Die is namelijk ook zeer de moeite waard. Wil je een rustige vakantie en vooral veel natuur om je heen? Dan is Camping Gardameer er voor jou. Wil je dat je kinderen genieten en aan lekker veel activiteiten mee kunnen doen? Ook dan is Camping Gardameer er voor jou.

Camping Gardameer bereis je gewoon met de auto

Je hoeft om naar Camping Gardameer te gaan echt niet in het vliegtuig te stappen. Nee, je gaat lekker met de eigen auto. Je kunt de caravan meenemen en zo je eigen huisje op wielen tot je beschikking hebben, maar het is ook mogelijk om op deze camping je tentje neer te zetten of een sta-caravan of huisje te huren. Wat je ook kiest, aan het Gardameer heb je altijd een heerlijke vakantie. Watersporten, zonnen, zwemmen, en natuurlijk alle activiteiten die op de camping georganiseerd worden staan garant voor een heerlijke vakantie.

Maak er een rondreis van

Het Gardameer is immens groot. Het lijkt, serieus, wel een zee. Ben je meer van het reizen dan van het de hele vakantie op één plaats blijven? Dan is het misschien een idee om tijdens je vakantie rond het Gardameer te reizen. Je kunt je tentje of je caravan dan gewoon meenemen en doorreizen naar de volgende camping. Je ziet het Gardameer dan steeds weer van een andere kant. Hoe bijzonder is dat? Heb je een plek ontdekt die je goed bevalt? Dan blijf je daar gewoon wat langer.

Hoe zit het met de restricties in Italië?

Italië was één van de laatste landen waar alle restricties rondom Corona werden geschrapt. Zoals het er nu naar uitziet mag je deze zomer gewoon het hele land door reizen zonder dat je een vaccinatiebewijs of QR code moet laten zien. Je hoeft ook geen mondkapje meer op terwijl je in een restaurant zit. De restricties zijn nu dus helemaal weg, maar het blijft verstandig om de regelgeving in Europa in het algemeen en Italië in het bijzonder in de gaten te houden. Online kun je daar heel veel informatie over vinden.