Op momenten dat we even geen verplichtingen hebben zijn er onwijs veel mogelijkheden van dingen die we kunnen doen. Je interesses en je portemonnee bepalen dan wat je uiteindelijk gaat doen om die vrije tijd door te komen. Er zijn allerlei soorten mensen en iedereen vindt iets anders leuk en daarom hebben we deze blog geschreven. De manier waarop je geniet van een vrije dag of een vrij moment zegt namelijk ook iets over jouw stijl (alleen niet die van je kleding). Ben jij benieuwd naar welke stijlen er zijn op het gebied van tijdsbesteding? Je leest er hieronder meer over.

De avonturier

Een hoop mensen proberen altijd weer iets actiefs in de buitenlucht te doen als zij hier de kans voor krijgen. Ze kiezen er dan voor om te gaan wandelen in het bos, of proberen een nieuwe watersport uit. De mensen met een avontuurlijke stijl zijn graag buiten en bewegen daarbij het liefst ook de hele dag. Ook zijn het mensen die er van houden om overdag bezig te zijn en ’s avonds gewoon thuis bij te komen  van de drukke dag die ze hebben beleefd. Voor iemand met een avontuurlijke manier van doen is een dagje thuisblijven een weggegooide dag.

De gamer

Iedereen weet dat er mensen zijn die graag even achter de Game PC zitten en het liefst zo hun dag doorkomen. Met genoeg eten, drinken en een leuk spel hoor je ze de rest van de dag niet. Vaak zijn het mensen die verder niet veel tijd hebben door het werk dat ze doen of  door andere verplichtingen. Als het even kan staat de Game PC een paar uur lang aan en genieten mensen met deze stijl echt van het gamen zonder gestoord te worden.  Het is dan ook echt een hobby om de games uit te spelen.

Het verzorgende type

Naast de gamer en de avonturier zijn er ook mensen die maar al te graag hun vrije tijd inplannen met uiterlijke verzorging. Zij gaan ook de hele dag naar buiten, maar bezoeken dan verschillende salons. Alles van de kapper tot de massagetherapeut en de nagel styliste wordt bezocht. Mensen met deze stijl zijn te herkennen aan hun altijd netjes gelakte nagels en nieuwe haarstijl. Je raadt al dat de meeste mensen die onder deze categorie vallen vrouw zijn. Vergis je echter niet want ook mannen kunnen genieten van een dagje vol uiterlijke verzorging. In welk type kun je jezelf herkennen?