Je hebt een nieuw huis gekocht of je huidige huis aan het verbouwen en de keuken staat op het programma. Niets zo fijn als een nieuwe keuken waar je dan weer al je heerlijke maaltijden klaar kunt maken, en tijdens verjaardagen is dat toch meestal wel de hotspot om gezellig te kletsen met een drankje erbij. Je wilt dan ook dat je keuken er helemaal naar jouw/jullie eigen smaak uitziet toch? Hoe leuk is het dan op je keuken op te leuken met een achterwand met een mooie print?

Jouw eigen unieke keuken.

Als je een keuken gaan uitzoeken en samenstellen kun je dat helemaal naar jouw eigen smaak doen tegenwoordig. Jouw favoriete kleur, de perfecte handgrepen en alle machines die jij nodig hebt om die heerlijke maaltijden klaar te maken. Of je nu alleen, samen of als gezin in een huis woont, de keuken is toch wel het middelpunt. Je wilt er dan ook voor zorgen dat hij helemaal is zoals jij dat wilt. Een glasplaat achter het fornuis zie je steeds vaker om die vetspetters niet je muur in te laten trekken. Van een glasplaat veeg je ze er zo vanaf nadat je gekookt hebt en trekt het dus niet je muur in waardoor die gaat verkleuren. Tegenwoordig is het mogelijk om deze glasplaten te laten bedrukken met allerlei soorten prints. Als je voor de meer industriële look wil gaan je kun je kiezen voor een RVS of betonlook. Ben je fan van een wat meer luxe uitstraling dan kun je kiezen voor de marmer look. Daarnaast is het ook mogelijk om de glazen achterwand te personaliseren door middel van bijvoorbeeld een foto of leuke tekst. Met de juiste bevestigingsmaterialen kun je deze overal makkelijk ophangen.

Waar haal je dan zo een bedrukte glasplaat?

Je kunt je voorstellen dat het laten bedrukken van een glasplaat niet door iedereen gedaan kan worden omdat er speciale machines voor nodig zijn. Glassby levert deze service. Zij hebben de machines die nodig zijn en hebben hier al jaren ervaring mee. Online is het aanbod enorm en als jij de juiste afmetingen hebt, dan heeft Glassby het juiste product. Naast glasplaten met print hebben ze een groot assortiment aan alles wat van glas gemaakt kan worden. Denk aan deuren, glazen wanden, balustrades en ook spiegels.