Een trend die we ondertussen geen trend meer kunnen noemen, omdat het niet uit de mode raakt is het polo shirt. Je blijft ze zien en dat is eigenlijk zo gek nog niet. Er zijn redenen voor, want van zo een simpel shirt waar je toch overal mooi gekleed mee kunt aankomen wil je toch niet af. Mannen van jong tot oud, van alle maten dragen het polo shirt regelmatig. Het enige drama dat je met een polo shirt kunt meemaken, is niet weten hoe je deze combineert bij verschillende situaties. Ik help je daarom met wat go to outfit combinaties met een polo shirt. Het enige wat jij dan nog moet doen is in stijl aankomen op je bestemming.

Quasi-nonchalante zomeroutfits met een polo shirt

Het is net geen subcultuur (al zou je het bijna denken), maar de mannen die je in Zuid-Frankrijk in het havengebied tegenkomt houden van polo’s. Als het je nog niet was opgevallen heb je het nu vast wel door. Het polo shirt met korte mouwen wordt er door bijna iedereen gedragen. Doe er een korte broek in een lichte kleur onder en je bent goed om te gaan. Behalve dat deze outfit met het polo shirt veel wordt gedragen, straalt het ook klasse uit op de of andere manier. Het is een goede zomeroutfit om aan te doen als je er in je vrije tijd goed uit wilt zien. Als schoenen zou je kunnen gaan voor lichtkleurige sneakers. Dit past beter bij de zomer.

Een polo shirt op koudere dagen

Ook als het niet zo warm  is kun je prima een polo aan. Je hebt namelijk niet alleen polo’s met korte mouwen. Er zijn er genoeg met lange mouwen. Als het buiten dus wat minder lekker weer is kun je gewoon trouw blijven aan de polo. Hoe je zo een shirt met lange mouwen stijlvol kan aandoen? Met een chino kun je al snel een wat nettere look voor in je vrije tijd (of informele baan) creëren. Let er wel op dat de kleur van je broek en polo shirt bij elkaar passen. Twee donkere kleuren gaan niet mooi samen. Twee lichte kleuren of een lichte en een donkere kleur passen vaak wel.  Je kunt als het buiten kouder wordt je polo met korte mouwen gewoon inruilen voor een met lange mouwen.

Altijd in stijl met een polo shirt polo shirt

Kortom, met dit type shirts zit je altijd goed als je er een beetje netjes uit wilt zien. Voor alle momenten in je vrije tijd is het gewoon ideaal. Ga jij overal met een leuke quasi-nonchalante outfit naartoe?