Reclame hoeft niet altijd opzichtig en schreeuwerig te zijn. Je kunt ook stijlvol reclame maken. In deze blog vertel ik jullie stijlvolle lezers hoe je dat doet door middel van vlaggen bedrukken. Je kunt namelijk super veel verschillende vlaggen bedrukken. Denk aan verschillende soorten vlaggen, verschillende formaten, verschillende stijlen, ga zo maar door! Lees snel verder en ontdek hoe je voor jouw doeleinde de perfecte en meest stijlvolle vlag bedrukt!

Vergroot je bereik met vlaggen bedrukken

Waarom zijn vlaggen bedrukken nou zo’n goed idee voor reclame maken voor je bedrijf? Ten eerste zijn vlaggen leuk, maar zeker ook professioneel en representatief. Daarnaast zorgen vlaggen ook voor directe herkenbaarheid. Zeker als je hoge vlaggen of vlaggen hoog ophangt, is je bedrijf van verre al zichtbaar. Daarnaast zijn vlaggen multifunctioneel. Je kunt ze ophangen boven je winkel, maar ook meenemen naar een evenement en daar ook reclame maken. Zo is je investering dubbel zo veel waard! Tot slot zijn vlaggen van goede kwaliteit. Het is een duurzaam reclame materiaal, omdat het lang meegaat, en je hebt er maar een paar nodig. Dat is beter dan bijvoorbeeld stapels met flyers die je na een keer gebruiken weggooit, of elke keer vervangen worden. En tegenwoordig zijn vlaggen ontzettend mooi. Het is niet een kinderachtige manier van reclame maken. Integendeel, ze stralen, als je voor een goede stijl kiest, professionaliteit uit.

Vlaggen bedrukken, welke vlag en waarom?

Het is dus belangrijk dat je de goede stijl kiest voor de vlag. Waarvoor wil je vlaggen bedrukken? Dit is een vraag die je moet stellen voordat je gaat bestellen. Je hebt namelijk ‘gewone’ vlaggen, banieren en beachvlaggen. De eerste is gewoon de herkenbare vlag die je of buiten je winkel aan een vlaggenstok hangt, of die je zonder stok los kunt ophangen aan bijvoorbeeld een kraam op een beurs. Hier moet je rekening mee houden dat hij niet altijd zichtbaar is, bijvoorbeeld als het niet waait. Kies dus voor een simpele, en altijd herkenbare stijl. Banieren zijn vlaggen die aan een vlaggenstok hangen, langwerpig zijn en langer zijn in de lengte dan in de breedte. Deze vlaggen zijn wel altijd herkenbaar, en daar kun je dus ook tekst op plaatsen waarvoor je even tijd nodig hebt om te lezen. Als laatste heb je de beachvlag. Voordeel hieraan is dat ze verplaatsbaar zijn met stok en al. Ze staan goed voor bijvoorbeeld een winkel of op een beurs. De beachvlag of gewone vlag is dus zowel binnen als buiten te gebruiken, en meer ‘portable’ dan de banieren. Kies het juiste ontwerp voor het doeleinde en de vorm van je vlag, en dan zit je altijd goed!