Schoenen, je kan er nooit genoeg van hebben. Ze maken je outfit compleet, want zeg nou zelf, je kunt natuurlijk niet de deur uit met zwarte schoenen als je een donkerblauw overhemd aan hebt. Er is daarom altijd wel een excuus om een nieuw paar schoenen te kopen. Kwaliteit is wel altijd belangrijk, want schoenen moeten natuurlijk wel comfortabel zitten, en je wilt het liefst dat ze een tijdje meegaan. Met inmiddels ervaring als schoenenproducent sinds 1734, weten de mensen bij Floris van Bommel hoe ze producten van de hoogste kwaliteit moeten maken.

De perfecte schoenen

Zoals bij veel dingen gaat ook bij schoenen kwaliteit boven kwantiteit. Goede schoenen zijn van groot belang, zowel voor je lichaamshouding als de duur van de schoenen. Floris van Bommel is een familiebedrijf en wordt vandaag de dag geleid door de negende generatie. Deze vele jaren ervaring hebben geleid tot schoenen van hoogwaardige kwaliteit. Van boot- en gespschoenen tot slippers en sneakers, Van Bommel schoenen heeft het allemaal! Er is meer dan genoeg keuze in het ruime assortiment, en allemaal van de hoogste kwaliteit. Wist je dat van Bommel als eerste schoenenproducent geprobeerd heeft om een schoen uit te brengen met een milieukeurmerk? Dit project stamt al uit 1977. Ieder onderdeel van het productieproces heeft de productie van Floris van Bommel onder de loep genomen om te zorgen dat alles zo milieuvriendelijk mogelijk was. Jammer genoeg was er niet genoeg interesse in de duurzame schoenen en is het project stopgezet. Het idee van duurzaamheid leeft echter nog steeds voort in de bedrijfsvoering bij Floris van Bommel.

De juiste accessoires

Men zegt dat de juiste schoenen een outfit compleet maken, maar dat geldt ook voor de accessoires. Nou dragen de meeste mannen geen sieraden en tassen, maar een onmisbaar attribuut bij een stijlvolle look is de juiste riem. Want ook een foutieve kleur riem heeft de mogelijkheid om je outfit te ruïneren. Floris van Bommel riemen zijn van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van leer of suède, en enorm stijlvol. Met de verschillende kleuren en printen is er voor ieder wat wils en maken ze iedere outfit compleet. Riemen waarbij breuklijnen te zien zijn door hele vele dragen zullen niet snel voorkomen door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. En niets is erger dan een broek die half afzakt, zowel een irritatie voor jezelf als niet prettig om naar te kijken voor je vrienden. Een goede, stijlvolle riem is dus een must, en de Floris van Bommel riemen zijn zeker een aanrader!