Als je geen printer in huis hebt, dan kan jij je natuurlijk afvragen waarom het handig is om een printer in huis te hebben. Een printer is namelijk zeer handig want je kan een printer goed gebruiken voor allerlei verschillende zaken. Hier vind je enkele punten waarom het handig is om een printer in huis te hebben. Als je dit artikel hebt gelezen, dan ga je zeker weten binnenkort een printer aanschaffen. 

 

Documenten scannen 

Als je een nieuwe bankrekening wilt openen, wilt gaan spelen op een online casino of wilt gaan handelen op de financiële markt, dan moet je hier vaak documenten voor scannen. Deze partijen willen namelijk weten wie jij bent en daar moet je aanvullend bewijs voor leveren. Vaak zijn dit identiteitskaarten, bankafschriften maar ook een bewijs van dat jij geregistreerd staat op het adres dat jij hebt opgegeven. Tegenwoordig kan je identiteitskaarten scannen met je telefoon aangezien ze voorzien zijn van een NFC chip, maar voor documenten is dit helaas niet mogelijk. Het is daarom zeer handig om een printer in huis te hebben.

 

School en werk 

Veel Nederlanders hebben een eigen bedrijf of werken volledig vanuit huis. Het kan dan voorkomen dat je bepaalde documenten moet uitprinten. Als je geen printer hebt, dan is het belangrijk om een printer met een canon cartridge aan te schaffen want anders kan jij je werk gewoon niet doen. Ook voor studenten is het zeer handig om over een printer te beschikken aangezien de kans erg groot is dat je ooit een profielwerkstuk moet maken of bepaalde documenten moet uitprinten. Als je dan geen printer hebt, dan heb je mooi een probleem. Zorg er dus altijd voor dat als jij werkt of naar school gaat, dat je een printer in huis hebt. 

 

Voor bedrijven 

Als je werknemers in dienst hebt, dan is de kans enorm groot dat zij dagelijks gebruik moeten maken van een printer. Hierbij kan je dan denken aan het uitprinten van nieuwe bestellingen maar ook belangrijke belasting stukken voor de boekhouding. Als er geen printer aanwezig is, dan moet dit allemaal digitaal gebeuren en dat kan voor vertraging zorgen. Het is dan wel erg handig om een duurdere printer aan te schaffen die werkt op canon 570 571. Je wilt namelijk niet dat de printer, maar enkele documenten per minuut kan uitprinten want dit heeft erg weinig zin.