Als je in Bitcoin, of überhaupt in crypto, hebt geïnvesteerd, dan is het altijd lastig om te bekijken wanneer je de crypto moet verkopen of houden. Zelfs voor experts is dit lastig, omdat niemand in de toekomst kan kijken. Het enige dat je kunt doen is verwachtingen van de Bitcoin bekijken. Daarom is het belangrijk om zelf op de hoogte te zijn van het laatste nieuws van Bitcoin, als je hierin hebt geïnvesteerd. Lees dagelijks over Bitcoin op cryptoblogs en houd in de gaten waar het team achter de cryptomunt mee bezig is. Op deze manier kun je een beetje bekijken of de verwachtingen er positief uitzien. Dus, moet je de Bitcoin verkopen of houden?

Crypto strategie

Niemand kan eigenlijk met 100% zekerheid antwoord geven op de vraag: Bitcoin verkopen of houden? Daarom is het belangrijk om een crypto exit strategie met jezelf af te spreken als je gaat investeren in Bitcoin. Je spreekt dan met jezelf af op welk moment jij de Bitcoin gaat verkopen, en hier houd jij je dan ook aan, zo voorkom je teleurstellingen. Maar hoe werkt dit dan precies?

Exit strategie

Spreek met jezelf af dat jij je Bitcoin verkoopt als je €10.000,- winst hebt. Houd je hier dan ook aan, want anders heeft zo’n crypto strategie geen zin. Het kan namelijk zijn dat je toch nog even door wil gaan om te kijken of je meer winst kunt maken. Maar dan ineens zakt de cryptomunt toch in waarde. Op dat moment baal je dat je je niet aan de crypto strategie hebt gehouden. Natuurlijk kon het ook goed uitpakken, maar dit kan je van tevoren niet weten. Investeren in crypto is en blijft een gok. Maar wat is eigenlijk een fijne website waar je bitcoin kan kopen en houden?

Anycoin direct

Op Anycoin direct kun je cryptocurrency kopen en verkopen door een account aan te maken. Er zijn verschillende cryptocurrency die je bij Anycoin direct kunt kopen, zoals bitcoin en ethereum. Je kunt deze cryptocurrency op een gemakkelijke manier kopen via Anycoin direct, dit kan namelijk onder andere via iDeal, VISA of Mastercard. Als je er niet helemaal uitkomt, dan kan je contact opnemen met het supportteam dat je kunt bereiken via e-mail of chat. En als je eerst graag de ervaringen wil lezen van vorige klanten, dan kun je de reviews bekijken op hun website! Ga jij beginnen met het investeren in cryptocurrency?