Naarmate je online bedrijf groeit, groeit ook je voorraad. Je krijgt steeds meer klanten en zij vragen om steeds meer producten. Begon je eerst vanuit huis dan blijkt je schuur al snel te klein. Je huurt een klein kantoorpandje met een magazijn en je groeit weer verder. Je merkt dat het goed bijhouden van het magazijn en het verpakken en versturen van de pakketten veel tijd en geld kost. Bovendien is het allemaal niet zo efficiënt. Je vraagt je af of dit misschien anders kan en het antwoord is ja. Er zijn bedrijven die je helpen met de opslag en die voor jou een fulfilment center kunnen zijn. Zij zoeken, verpakken en versturen dus jouw pakketten. Zo heb jij een hele zorg minder en kun je je volledig richten op marketing en verkoop, het onderdeel waar jouw bedrijf op draait. Het is iets om te overwegen. Zeker als je in een grote stad woont zoals Den Haag. Opslag huren Den Haag bij een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, kan je veel opleveren.

Geen zorgen om de voorraad

Als je zelf opslag huurt in Den Haag kan dat best duur wezen. In Den Haag is opslag prijzig en bovendien is het ook niet altijd makkelijk te bereiken. Zeker niet met vrachtwagens. Opslag huren in Den Haag bij een gespecialiseerd bedrijf levert je het volgende op: je leveranciers hoeven niet meer heel Den Haag door maar hoeven alleen maar naar de rand van de stad waar ze de goederen kunnen afgeven. Dit is natuurlijk ook beter voor het milieu. Bovendien kun je grotere hoeveelheden laten bezorgen in plaats van meerdere kleine ladingen. Jouw leveringen worden bijvoorbeeld een keer per week gebundeld bij jouzelf afgeleverd waardoor er kosten bespaard worden maar ook aan het milieu wordt gedacht. Zo heb jij steeds een kleine, handelbare voorraad op kantoor om aan de klantwensen te voldoen en is je grote voorraad veilig opgeslagen.

Maak het nog makkelijker

Je kunt natuurlijk nog een stapje verder te gaan door het inpakken en verzenden ook uit te besteden aan het opslagbedrijf. Een fulfilment center neemt dit van jou over. Denk je nou: hier is mijn bedrijf te klein voor? Nee, daar hoef je niet bang voor te zijn. Ook kleine bedrijven kunnen gebruik maken van een fulfilment center. De medewerkers van het fulfilment center werken dan voor diverse bedrijven en zo bespaar je zelf veel kosten. Kortom: het loont echt de moeite om je eens te verdiepen in het beheer van je voorraad en het verpakken en versturen naar klanten. Hier valt veel in te winnen als je de juiste samenwerkingspartner hebt.