Heb je ooit eerder gehoord van Marokkaanse kussens die worden gemaakt van aloë vera bladeren? Deze cactus wordt zo behandeld dat je uiteindelijk alleen de vezels overhoudt waar kussens mee gemaakt worden. De kussens worden met natuurlijke verf gekleurd, denk hierbij aan bietensap voor rode kleuren, avocado’s voor oud roze kleuren en saffraan voor gele kleuren. Deze Marokkaanse kussens mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw woonkamer. Ieder kussen is handgemaakt en is daardoor de enige ter wereld. Zo weet je zeker dat jouw kussen een uniek exemplaar is. 

Een Perzisch vloerkleed met vintage look

Ben je dol op een woonkamer vol vintage spullen met een warme uitnodigende uitstraling? Dan zit je met een vloerkleed vintage look helemaal goed. Deze vloerkleden zijn minstens 50 jaar oud en worden compleet gereinigd en behandeld voordat ze bij jou in huis terecht komen. Ook de vloerkleden zijn in allerlei kleuren te bestellen, zodat er altijd wel 1 is die in jouw woonkamer thuis hoort. Door de vintage vloerkleden te combineren met de prachtige Marokkaanse kussens waan je jezelf iedere dag weer in een sprookje, jouw huis is zo mooi dat je liever de hele dag thuis blijft. 

Betover je woning

Wie wilde er na het kijken van Alladin nou geen vliegend tapijt hebben die je overal brengt waar je wilt zijn. Een vliegend tapijt in je woonkamer is misschien niet de aller beste keuze, in verband met het gevaar van spontaan wegvliegen.  Maar een Perzisch tapijt zonder vlieg mogelijkheden is dan wel een uitstekende keuze. Deze tapijten worden stuk voor stuk met de hand gemaakt! Dit werk kost gemiddeld in totaal zo’n 6 jaar! En er komt geen machine aan te pas! Daarnaast zijn alle kleden uniek omdat er geen enkel tapijt exact wordt nagemaakt. Jouw vloerkleed met vintage uitstraling is dus niet alleen prachtig om te zien maar ook nog eens de enige die er bestaat. Dat is een lekker gevoel, wanneer mensen je beginnen te complimenteren over je inrichting.

1001 sprookjesachtige nachten in je eigen huis

Stel je voor, deze winter heb je de houtkachel aan staan, je ligt voor de open haard met een goed boek, een kop thee en je bent omringt met de mooiste Marokkaanse kussens. Onder je ligt een heerlijk dik en zacht kleed en de gordijnen zitten dicht. Even waan je je in Marokko, je voelt de warmte van de zon en je ruikt de heerlijke kruiden en specerijen al. Zo kom jij die koude Nederlandse winters toch wel door? Geniet optimaal van de door jou zelf uitgekozen kleden en kussens en maak van je woonkamer een sprookje waar je altijd in kan blijven wonen.