Wanneer je geen eigen auto hebt, maar wel een rijbewijs, dan zul je af en toe een auto willen lenen bij vrienden of familie om een boodschap te doen, om een afspraak na te komen of om een weekendje weg te gaan. Maar het kan ook anders. Je kunt bij Greenwheels, via de app, een auto huren Den Haag. In Den Haag staan verschillende auto's voor je klaar. Je hoeft dan je vrienden en je familie niet meer om een gunst te vragen, je regelt een auto huren Den Haag heel gemakkelijk en snel. Je kunt, als je regelmatig een auto huurt een autohuur abonnement afsluiten, maar dat is niet verplicht. Het enige dat je echt nodig hebt is de app en een geldig rijbewijs.

Auto huren Den Haag is er voor iedereen

Ben je zzp'er of particulier? Heb je een groot bedrijf of alleen maar heel af en toe een auto nodig? Bij auto huren Den Haag van Greenwheels kan iedereen terecht. En dat is uitzonderlijk. Omdat het hier niet gaat om een koop- of een leaseconstructie maar om een deelauto heb je dus geen eigen auto voor de deur, maar met een beetje goed plannen en op tijd reserveren kun je de auto die bij jou in de straat staat gewoon gebruiken als je die nodig hebt.

Geen verborgen kosten en geen gedoe

Het grote voordeel van auto huren Den Haag is dat je geen gedoe hebt. Je hoeft niet naar de andere kant van de stad om de autosleutel op te halen én er zijn geen verborgen kosten. Alles zit inbegrepen bij de huurprijs. Met de app open je de auto en kun je de boardcomputer uit het dashboardkastje pakken. In de boardcomputer vind je de autosleutel. Je kunt al in een paar minuten onderweg zijn. Bij het huren van de auto is alles inbegrepen: de verzekeringen, de wegenbelasting, het onderhoud, noem maar op. Zelfs voor het parkeren op de eigen parkeerplek en de brandstof is al betaald.

Deel een auto samen met je buren of wijkgenoten

Een deelauto kan tot maar liefst 11 auto's vervangen. Het kan dus zijn dat je goed op tijd moet zijn om een auto te reserveren. Je wilt immers niet misgrijpen. Je moet er ook voor zorgen dat je weer op tijd terugbent op de vaste parkeerplaats. Zo zorg je ervoor dat ook je buren en wijkgenoten op hun afgesproken tijd in de auto kunnen stappen.