Op zoek naar speelgoed voor de allerkleinste? Baby’s zijn nog een groep apart. De kleine mensjes zijn pas net op deze wereld maar nu al zo onderzoekend en leergierig. Ze pakken graag alles vast en laten hun zintuigen op volle toeren draaien. Het speelgoed voor baby’s van Hape is hier speciaal op ontwikkeld en wordt door iedere baby als zeer plezierig ervaren. Het mooiste en leukste babyspeelgoed vind je dan ook hier.

De Garden Friend Play Arch

Deze boog met beestenvriendjes is perfect voor boven het bedje of de buggy. De baby kan urenlang kijken naar de bewegende onderdelen en er zelfs aan voelen. De boog is gemaakt van zacht materiaal met een ritseltje erin. Hierdoor voelen sommige plekjes anders en klinkt het heel leuk. Door dit babyspeelgoed wordt de ontwikkeling van de motoriek al in volle gang gezet. Daarnaast zorgt het voor een hele gezellige uitstraling in de kinderkamer.

Innovation Station

Dit Innovation Station is het alles in een baby speelgoed. Het station bestaat uit drie verschillende vlakken waar meegespeeld kan worden. Het vlak bovenop bevat een spiraal maar blokken overheen bewogen kunnen worden. Vooral de fijne motoriek van een baby wordt met dit speelgoed geprikkeld. Aan de voorzijde heeft het Station een soort van puzzel met kleuren. Aan de linkerzijde heeft het Station 4 verschillende elementen die voornamelijk de zintuigen prikkelen. Zowel de kleuren als vormen als materialen worden door de baby’s als zeer interessant ervaren. Succes is gegarandeerd met dit speelgoed voor baby’s

Beach Basics

Met het mooie weer op komst zullen er binnenkort waarschijnlijk wel wat dagen buiten doorgebracht worden. Niks leukers voor baby’s om lekker te spelen in het zand. Met dit beach-setje zit je helemaal goed voor een middagje vermaak. Het setje bevat een emmertje, een schepje, een harkje en een zeefje. Vul dit setje aan met de Travel Sand Mold Set en je baby is de hele dag zoet. Ook dit babyspeelgoed is zeer goed voor de ontwikkeling van de motoriek.

De Bird of Frog Pull Along

Voor de bewegelijke kleintjes is dit houten beestjes op wielen een leuke uitkomst. De Pull Along is verkrijgbaar in een vogel of een kikker en zijn perfect om mee te wandelen. Aan het speelgoed zit een touwtje vast waardoor de baby het beestje kan voortrekken en hoe leuk is dat wel niet. Baby’s genieten met volle teugen van hun eigen huisdiertje.