Beton ciré is een betonnen vloer die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Zo kun je gemakkelijk en snel een super mooie vloer kopen. Binnen enkele weken zal deze bij jou thuis gegoten zijn en voor je het weet heb je een supervloer in misschien wel je badkamer of keuken. De vloer kan je uitbesteden, maar een vloer van beton cire is ook gemakkelijk zelf aan te brengen. Als de juiste stappen worden gevolgd, creëer je zelf je mooie droomvloer. Deze vloer is geschikt op veel verschillende plekken, zoals de keuken, badkamer, in het buitenhuis of woonkamer. Deze vloer kan tegen veel verschillende omstandigheden en is dus voor veel ruimtes geschikt.

Beton cire in de badkamer

Beton cire badkamer is iets wat je veel hoort. Op het internet komen veel vragen voorbij zoals, is beton cire waterdicht? Dit zijn vragen waar we een gemakkelijk antwoord op kunnen geven. Alle vloeren van beton cire zijn namelijk waterdicht. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat wanneer jij onder de douche staat er bij de verdieping onder jou een lekkage ontstaat doordat de vloer niet waterdicht is. Een beton cire vloer voor in de badkamer is dan ook helemaal geen gek idee. Door een vloer als dit zal de sfeer in de badkamer er volledig op vooruit gaan. 

Kan de trap ook van beton cire worden?

Buiten de vloeren om kun je er ook voor kiezen de hoogte in te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld de uitstraling van je trap volledig veranderen door middel van beton cire. Dit zal ongetwijfeld een fantastisch gezicht worden. Je ziet dan ook dat dit meer en meer voorkomt. Doordat het bijna niet slijt, ben je er eigenlijk vrijwel geen werk aan kwijt. De vloeren van beton cire zijn namelijk slijt- en krasbestendig. Zo zijn ze ook vloeistofdicht en naadloos. Je betaalt op het begin dus wat meer dan voor een normale vloer. Maar dit betekent ook dat je een kwalitatief goede vloer hebt die veel langer meegaat dan een normale vloer van bijvoorbeeld hout. Dit zijn dingen die je mee moet nemen in de overweging om voor een beton cire vloer te gaan. Doordat het langer mee gaat zul je hier ook minder kosten aan kwijt gaan. Waar een houten vloer er naar een paar jaar weer uit moet zou de betonnen vloer gewoon kunnen blijven liggen. Ook deze overweging kan goed zijn om mee te nemen.