Ben jij net als ik gek op kleding, maar laat je portemonnee het niet altijd toe om een nieuwe garderobe aan te schaffen? Dan moet je slim omgaan met je shopping budget. Een manier hoe je dat verstandig kunt doen, is voor merken te kiezen die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Neem bijvoorbeeld Cheap Monday. Dit jeansmerk is een van mijn all time favorites. Daarom neem ik vandaag de tijd om je alles te vertellen over Cheap Monday. Dus lees gerust verder en maak kennis met Cheap Monday – binnenkort ook jouw favoriete merk!

Betaalbaar en nog steeds modieus

Tegenwoordig barst het van de winkels en kledingmerken die de hoofdprijs vragen voor hun kleding. Ik ben een van die mensen die niet echt bereid is om zoveel voor iets te betalen dat in feite een stuk stof is. Naar mijn mening kan kleding betaalbaar en nog steeds modieus zijn. Cheap Monday is daar een perfect voorbeeld van. Zij geloven net als ik dat goede jeans niet onmogelijk duur hoeven te zijn. Cheap Monday gelooft dat het ook goedkoper kan. Dit was immers precies hun motivatie om de eerste paar Cheap Monday jeans te lanceren in maart 2004.

Cheap Monday – goed initiatief leidt tot geweldig merk

Wat dus begon als een goed initiatief om betaalbare en modieuze jeans te produceren, is inmiddels uitgegroeid tot een geweldig merk. Nog geen jaar nadat de eerste broeken de schappen vulde, was Cheap Monday al uitgegroeid tot een volwaardig merk met een goed gevulde collectie. Bovendien ging het merk in 2008 een samenwerkingsverband aan met het bekende warenhuis H & M. Hierdoor zijn de kleren van dit geweldige merk inmiddels te verkrijgen in maar liefst 35 landen. De kleren van Cheap Monday zijn te vinden in ongeveer 1800 winkels over de hele wereld.

Zweedse kwaliteit waar je niet meer zonder kan

Het enige wat ik eigenlijk nog moet zeggen over het unieke merk Cheap Monday, is dat je straks niet meer zonder kan. De kwaliteit van de kleding van dit merk is zo ontzettend goed. Zeker als je kijkt naar de prijskaartjes, wil je straks niet meer zonder die goede Zweedse kwaliteit. De focus van het bedrijf op het leveren van kwaliteit voor een schappelijke prijs is duidelijk te merken in de aandacht die wordt gestopt in het ontwikkelen van de collecties. Nu resteert je nog maar één ding: snel kleding kopen van een merk dat binnenkort ook jouw favoriet wordt!