Een cadeau kopen, het blijft een lastige bezigheid. Voor een ander iets uitzoeken, en inschatten of hij of zij het leuk vindt is ook veel moeilijker dan iets kopen voor jezelf. Onze tip is: rozen bestellen doet het altijd goed. (Bijna) iedereen houdt ontzettend van bloemen en vooral rozen zijn populair. Lees in deze blog voor welke gelegenheden je allemaal rozen kunt bestellen, en welke het beste passen.

Rozen bestellen voor een verjaardag

De meeste feestjes die je hebt zijn verjaardagen. En om nou elke keer een super goed cadeau uit te kiezen is hartstikke moeilijk en bijna onmogelijk. Soms ga je naar een verjaardag van iemand die je helemaal niet heel goed kent, wat doe je dan? Rozen bestellen! Het geven van bloemen wordt gezien als een mooi gebaar en je maakt iemand er altijd blij mee. Voor een verjaardagsfeest is het mooi om gele en peachroze rozen te bestellen, omdat deze symbool staan voor feest en blijdschap. En het ziet er super vrolijk uit!

Rozen bestellen voor je geliefde

Wist je dat rozen symbool staan voor liefde? Dit in combinatie met rode rozen staat helemaal in het teken van verliefdheid, genegenheid en romantiek. Perfect om te geven aan je geliefde dus! Dit doe je als jullie een aantal jaren samen zijn, zoals bijvoorbeeld drie jaar. Rode rozen bestellen is ook erg populair op Valentijnsdag. Vaak worden rode rozen gecombineerd met witte rozen voor een extra romantisch effect. Zo kun je bijvoorbeeld een bos met rode rozen geven met daarin één witte roos voor elk jaar dat jullie samen zijn. Romantiek gegarandeerd!

Rozen bestellen als steunbetuiging

Ook voor minder vrolijke gelegenheden is het heel geschikt om rozen te bestellen, bijvoorbeeld als steunbetuiging bij een overlijdensgeval. In dit geval is het erg mooi om witte rozen te geven, deze hebben namelijk een erg klassiek en zuiver uiterlijk.

Bruiloft

Ook bij een bruiloft zijn witte rozen populair, dit past vaak prachtig bij de jurk van de bruid. Maar hierbij is het ook leuk om rozen te geven die verschillende kleuren hebben, zoals wit gecombineerd met lichtroze en een felle gele kleur voor een prachtig contrast.

Beterschap

Ten slotte zijn rozen ook erg geschikt om te bestellen bij het wensen van beterschap. Wil je de zieke opvrolijken met de rozen? Kies dan voor felle kleuren roze, of bijvoorbeeld voor blauwe rozen. Hou je het liever wat rustiger, dan zijn wederom witte rozen een goede keuze. Deze stralen puurheid uit en zijn erg naturel, kleine kans dat het niet mooi gevonden wordt!