De vraag die bij veel vrouwen opkomt is: “wat moet ik nu weer aan?”, direct gevolgd door: “ik heb niks om aan te trekken”. Dat heeft niks met de seizoenen te maken, ik vraag het me soms wel meerdere keren per week af. Om dan maar weer in mijn kledingkast te duiken en te zien dat het heus wel meevalt met me. Maar wat moet je nu echt in de kast hebben voor de komende koude maanden? In ieder geval een goede jeans (of twee) en een paar damesblouses. Combineer de jeans en de damesblouses met wat je verder nog in de kast vindt en je bent al een heel eind op weg. Damesblouses kunnen trouwens ook vaak heel leuk staan op een (korte) rok. Zorg voor goede schoenen en een panty in een mooie kleur en je komt prima voor de dag.
Damesblouses

Damesblouses, ook als je een hekel hebt aan strijkwerk

De reden dat we de damesblouses vaak in de winkel laten hangen is dat we geen zin hebben in (nog meer) strijkwerk. Maar wist je dat je van strijkwerk heerlijk zen kunt worden? Zorg dat je op een rustige plek in huis bent. Zet een fijn muziekje op en strijk je damesblouses achter elkaar. Concentreer je op ieder knoopje en op iedere ruche. Je zult zien dat je na een blouse of drie helemaal ontspannen bent. En blij met jezelf dat je eindelijk die stapel strijkgoed hebt aangepakt.

Hoe combineer ik damesblouses met andere kleding?

Dat hangt natuurlijk maar net van het model damesblouses af dat je in huis hebt gehaald. Sommige blouses lenen zich ervoor om nonchalant, open op een mooi shirt en een jeans gedragen te worden. Andere blouses zijn meer geschikt voor een wat strengere look, bijvoorbeeld bij een mooi mantel- of broekpak. Het is maar net wat jij wilt dragen en ook wat je wilt uitdragen.

Damesblouses bestel je gemakkelijk online

Ook voor damesblouses hoef je echt niet meer naar de winkel. Dat gemier in veel te kleine paskamers en dan nog naar licht hebben ook…ik doe er niet meer aan mee. Ik bestel mijn blouses (en ook andere kleding) gewoon bij bovenstaande webshop. Dat werkt gemakkelijk en snel en ik sta niet meer voor mijn ongeluk in zo’n krap hokje. Over het algemeen kloppen de maten op de site prima. Ik heb nog nooit iets terug hoeven sturen omdat de kleding anders viel dan verwacht.