Er wordt heel wat gepraat over VPN’s en steeds meer mensen schaffen een VPN aan. Als je kijkt tussen de VPN reviews zal je zien dat het grotendeel van de ervaring dan ook heel positief is. Waarom iemand een VPN zal aanschaffen zal grotendeels afhangen van zijn werk, persoonlijkheid, vrijetijdsbesteding enzovoort. Maar het is wel een feit dat het aanschaffen van zo’n VPN op verschillende gebieden allerlei voordelen biedt. Een van de belangrijkste voordelen die een VPN je kan bieden, is het veilig surfen op het internet.

Een VPN biedt je veiligheid en stabiliteit

Wanneer je surft op het internet dan gebeurt dit altijd met je eigen persoonlijke IP-adres. Alles wat je doet en elke site die je bezoekt wordt geregistreerd. Niet iedereen vindt dat altijd even leuk en dat is ergens wel logisch. Want jij als mens hebt het recht op privacy, om te doen wat jij wil doen zonder dat iedereen zomaar moet of kan zien wat jij allemaal op internet zit uit te spoken! Een VPN houdt die tracering tegen, omdat een VPN zorgt voor een versleutelde verbinding! Hierdoor is het zoveel moeilijker om gehackt te worden. Want zeg nu zelf: je wilt toch niet liever dan je gegevens te beschermen? Wie weet wat ze met jou gegevens zullen aanvangen!

Je gegevens beschermen is dus belangrijk, zeker als je veel werkt via de computer( bijvoorbeeld als je zakenman bent of studenten), want dan gebeurt het wel al eens dat je belangrijke gegevens op het internet hebt opgeslagen. Je wilt dan ook koste wat koste vermijden dat iemand zomaar die gegevens kan kraken en dat kan je het beste doen door een VPN aan te schaffen. Denk ook maar eens aan je bankgegevens, want zelf die kan een goede hacker achterhalen!

Wat is nu de beste VPN verbinding?

Er zijn tegenwoordig veel sites die VPN’s te koop aanbieden toch moet je hiermee oppassen want de ene VPN is de andere niet! Welke VPN je het beste kiest hangt af van waarvoor je de VPN voornamelijk wilt gaan gebruiken. Het is ook aangeraden om eens de VPN reviews van een bepaalde VPN te bekijken, zo kan je zien hoe andere denken over een bepaalde VPN.

Ben je een Netflix-a-holic? Dan wordt het net iets moeilijker, want Netflix probeert het gebruik van VPN tegen te gaan, toch is het zeker niet onmogelijk. Als je kiest voor een goede VPN zal het je toch lukken! Een paar goede VPN’s voor Netflix zijn: CyberGhost, Surfshark.

Wie graag films en series ziet kiest waarschijnlijk het liefste voor een VPN die snel is. Een snelle VPN die over het algemeen op verschillende beoordelingssites goed scoort is Express VPN.

Er bestaan natuurlijk veel te veel VPN’s om op te noemen, belangrijk is dus dat je wat opzoekingswerk doet voor je zomaar een VPN zal aankopen. Er zijn namelijk verschillende soorten in,(verschillende VPN protocollen) je hebt SSTP, L2TP, PPTP maar over het algemeen wordt een OpenVPN aangeraden! Ook zou je kunnen kijken naar een Nord VPN review om zo meer informatie op te doen.