De koude dagen komen er weer aan en ik ben nog niet goed voorbereid voor de kou. Daarom is het tijd om hier verandering in te brengen en te gaan shoppen. Samen met mijn lieve zus gaan wij een hele leuke nieuwe winterkleding bestellen dat ons de koude nachten door zal brengen. Misschien wel een leuk idee om ondertussen ook te kijken voor kerstcadeaus. Het zal wel druk worden met bezorgen dit jaar.

Juiste pasvorm vinden

De juiste pasvorm vinden is nog niet zo heel gemakkelijk. Waarschijnlijk kunnen mijn zus en ik de helft van de kleren weer terugsturen, omdat het niet past. Met damesondergoed vind ik het eigenlijk nooit lastig. Ze zitten altijd perfect naar behoren en het zit ook echt lekker. Als ik voor damesondergoed ga kijken, koop ik meestal een paar. Dit keer zal ik voor de winter wat warmer ondergoed kopen. Hier slaap je namelijk extra fijn in. Voor de echte koukleumen, bestaat er ook thermo ondergoed.

Mijn moeder is erg fan van loungewear en heeft toevallig op haar kerstlijstje een setje gevraagd. Dat komt mooi uit, dan voeg ik dat gelijk toe aan mijn winkelmandje.

Shoppen tot je niet meer kan

Een groot nadeel van online shoppen is dat je geen idee hebt hoeveel je daadwerkelijk uitgeeft. Het is makkelijk te betalen en je hebt het zo uitgegeven. Je loopt een groot risico dus. Na dat we klaar waren met shoppen gingen mijn zus en ik door onze verzendbevestiging om te kijken wat wij nou daadwerkelijk hadden uitgegeven en daar schrokken wij wel een beetje van. Uiteindelijk hadden wij samen meer dan 500 euro uitgegeven. Gelukkig zaten daar de kerstcadeaus al bij.

Kerst vieren dit jaar

Wij hebben een grote familie en iedereen wil natuurlijk wel een cadeautje. Daarom hadden wij bedacht dat we lootjes gingen trekken, zodat iedereen minimaal één cadeau zou krijgen. Wel zo eerlijk. Ik had mijn moeder getrokken, zoals je misschien al had kunnen raden. Ik heb het perfecte cadeau voor haar gekocht. Nog geen twee dagen later kwam het pakketje aan en ik wilde natuurlijk wel even kijken of het wel echt de juiste was. Uiteindelijk heb ik de loungewear apart ingepakt en mijn ondergoed ertussenuit gehaald. Die is natuurlijk van mij!

Het wordt dit jaar weer een gezellige kerst, met cadeaus en lekker eten. Als het goed is kookt mijn vader het voorgerecht, mijn moeder het hoofdgerecht en mijn twee kleinere zusjes bakken het nagerecht. Dat wordt smullen!