designradiatorDe badkamer is dé plek in huis waar iedereen zich heerlijk voelt. Los van het feit dat je er schoon wordt brengt het ook rust en kun je er prima tot jezelf komen. Net als de rest van het huis moet ook de badkamer er precies zo uitzien als jij wilt! Het zou de Stijlstek niet zijn als we het niet over de stijl van je badkamer zouden hebben. Er zijn zoveel trends en net als met kleding vindt niet iedereen dezelfde badkamerstijlen mooi. Weet jij wat jouw badkamerstijl is dan lees je hier wat hier leuk bij staat. Heb je juist nog geen idee dan geef ik je graag inspiratie voor een designradiator, badmat of accessoires .

Jouw stijl designradiator

Als je denkt aan het inrichten van je badkamer is een designradiator niet het eerste waar je aan denkt. Toch kan zo een designradiator het uiterlijk van je badkamer positief of negatief beïnvloeden. Er zijn een heleboel soorten. Een designradiator kan in een heel klassiek model, een modern model en in bijna alle kleuren komen. Het ligt dus helemaal aan jou en de badkamerstijl die je prefereert.  Zelfs zo een (klein) detail als een designradiator kan je badkamer maken of breken. Badkamerstijlen kunnen in vier categorieën worden ingedeeld. Je hebt de klassieke badkamers met donkere kleuren, de klassieke met sprekende kleuren, de moderne met donkere kleuren en de moderne met lichte kleuren. Dit is nogal gegeneraliseerd, maar je smaak van deze vier soorten badkamers zegt al enorm veel. Net als tegels en de cabine in je badkamer is de keuze die je maakt voor je designradiator echt belangrijk.

Badmatten en accessoires

Waar een designradiator echt een ‘beslissing’ wordt, kun je van badmat altijd veranderen. Persoonlijk vind ik het mooi als een badmat, net als de rest van mijn badkamer, licht is. Zo valt het niet te veel op, doet het zijn werk en voegt het dat kleine beetje toe. Ik kan me echter ook goed voorstellen dat een witte of pastelkleurige badmat in een kleurrijke badkamer onwijs lelijk staat. Mijn tip is dus om de stijl van je badkamer goed in je achterhoofd te houden. Als je gaat shoppen voor een badmat of andere accessoires zal het maken van keuzes een stuk gemakkelijker zijn.

Oh, is dat mijn stijl?

Misschien heb je door het lezen  tot nu toe een idee van wat je stijl is. Licht en donker past mooi bij elkaar, maar licht en kleurrijk wat  minder. Als jij dat wel mooi vindt laat je dan niks wijsmaken, want jouw badkamerstijl is jouw badkamerstijl! Heb je helemaal geen idee van wat jouw stijl is dan kun je bijvoorbeeld een designradiator of tegels kopen in een kleur die jij mooi vindt. Vervolgens richt je de rest van de badkamer in met dingen die hier goed bij passen. Voilà je hebt nu ook een eigen badkamerstijl ontwikkeld!