Laatst ben ik toch een fantastische uitverkoop tegengekomen, daar moest ik gewoon even over gaan schrijven! Alles was er te koop. Ik had van te voren op sociale media gelezen dat veel topmerken hun lingerie in de uitverkoop gingen doen. Gelukkig was ik vroeg op pad gegaan, want bij aankomst bleek dat ik niet de enige was. De winkel hanteerde een binnenkomstbeleid van één eruit, één erin en daarom heeft het al met al toch best een tijdje geduurd voordat ik naar binnen kon. Wat wil je ook wanneer er wordt aangekondigd dat alle exclusieve merken lingerie met 75% korting worden verkocht? Dat is uiteraard een hele goede deal en ik was dan ook heel blij dat ik snel aan de beurt was. Ik heb ook zeker mijn tijd genomen in de winkel. Veel vrouwen om mij heen griste links en rechts bh’s en ondergoed van de rekken zonder te passen. Zonde natuurlijk! Je moet ook in de uitverkoop wel lingerie hebben die past. Zij dachten het waarschijnlijk voor net wat meer weer door te kunnen verkopen en dat zou best zo kunnen zijn. Ik heb het echter anders aangepakt. Ik ben gaan kijken naar de lingerie sale om voor mezelf mooie items te kopen. Ik heb dan ook heel veel goede stukken kunnen vinden die ik jarenlang met veel plezier zal dragen.

Goede tips voor een lingerie sale

Wanneer je naar een grote lingerie sale gaat, is het verstandig om van te voren thuis even in de kast te kijken. Er zijn altijd wel setjes die niet meer compleet zijn of bh’s die eigenlijk niet meer goed zitten. Je kunt dan gericht op zoek gaan om alles weer aan te vullen. Wat ook een optie is, is het kopen van alles waar jouw maat op staat. Weet dus van te voren wat je bh maat is! Veel vrouwen moeten in de winkel nog gaan kijken en dan is het te laat, omdat iedereen heel snel gaat kopen. Het is dan beter om het op een andere manier te doen. Steeds meer vrouwen kopen hun kleding alleen in de uitverkoop, omdat er heel veel geld van af gaat in die weken. Met lingerie is dat niet anders! Wacht dus met het kopen van de bh die je al zo lang wilde hebben, totdat de lingerie sale komt.

Heel veel inslaan

Natuurlijk hoef je tijdens een goede sale niet op het geld te letten. Het zou immers zonde zijn om dat prachtige kledingstuk te laten hangen voor die prijs. Spaar dus van te voren wat, zodat je alles in de sale gemakkelijk kunt kopen.