Door de corona crisis zijn de kappers al een lange tijd gesloten en lijken ze nu eindelijk weer open te gaan. Vele mensen staan te popelen voor een strak kapsel, maar geldt dit helaas niet voor iedereen. Een veelvoorkomend probleem is namelijk dat mensen beschikken over weinig baardgroei of geen natuurlijke haargroei op het hoofd hebben. Een haarlijn is bijvoorbeeld niet compleet en staat deze erg ver naar achter, maar is er ook te zien dat mannen vele kale plekken hebben in hun baard en hier verandering in willen brengen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig vele oplossingen te vinden die zorgen voor een volledige haargroei. Zo zijn er wel verschillende shampoos en andere middelen die beweren meer haargroei te generen, maar is een haarimplantatie tegenwoordig ook steeds populairdere. In Turkije zijn er vele specialisten die je graag helpen, zodat jij snel weer kunt genieten van een volledige haargroei en niet meer onzeker hoeft te zijn!

Wat is een haarimplantatie? 

Met een haartransplantatie zullen de haren van het donorgebied verplaatst, ook wel getransplanteerd, naar het ontvangstgebied. Met een haarimplantatie implanteert de specialist verschillende haren, waarmee er als het ware wordt bijgezet. In principe onderga je dezelfde behandeling met een haarimplantatie of haartransplantatie, maar is alleen de benaming anders.

Een haartransplantatie kan een juiste oplossing zijn voor haaruitval en zijn er voor de uitvoering minimale chirurgische ingrepen nodig. Ook personen die last hebben van vele littekens of door een ziekte niet over haargroei beschikken of dit verloren zijn, kunnen gemakkelijk een haartransplantatie ondergaan. Zowel mannen als vrouwen kunnen kiezen voor een haarimplantatie of een haartransplantatie, waarna zij zullen genieten van een natuurlijk eindresultaat! 

Als patiënt is er een keuze uit verschillende behandeling. Zo zou je kunnen kiezen voor FUE-haartransplantatie waarbij er gebruik wordt gemaakt van een zachte sedatie en/of Sapphire pen, maar kun je ook kiezen voor een DHI-transplantatie.

De beste behandelingen in Turkije

Je zou ervoor kunnen kiezen om een haartransplantatie uit te laten voeren in  Nederland. Je wordt behandeld, waarna je jezelf de rust zult moeten gunnen om bij te komen en wordt de ingreep bijgehouden en gecontroleerd door specialisten in Nederland. Je zou ook kunnen kiezen voor een haarimplantatie Turkije.

Met een haarimplantatie Turkije zul je worden behandeld door verschillende specialisten die ervaring hebben met verschillende methodes. Zo zijn de specialisten gespecialiseerd in een DHI methode, waarbij er een juiste haartransplantatie wordt uitgevoerd en het herstel sneller zal verlopen dan een behandeling waarbij de specialist de FUE-techniek hanteert. Er zijn verschillende opties mogelijk en is het ook zeker verstandig om je in te lezen en je te laten adviseren over de verschillende ingrepen. Ook de specialisten kunnen he hierin advies geven, waarna ze aan de slag gaan met een juiste behandeling voor je haartransplantatie. Tijdens de haarimplantatie Turkije zal er goed voor je gezorgd worden, krijg je advies voor de juiste nazorg, waarna je zult beschikken over een mooie, natuurlijke en volle haargroei. Je kunt je haar weer volledig stylen en krijg je advies voor het verzorgen van je haar, waardoor jij je weer zelfverzekerder zult voelen!