Kan jouw kantoor wel een opknapbeurt gebruiken? Heb jij helemaal genoeg van dat saaie kantoor waar je elke dag minimaal acht uur bivakkeert? Zo ja, lees dan vooral verder. In deze blog bespreken we een aantal handige tips die van elk kantoor weer een hippe plek maken waar je met plezier naar toe gaat. Elke dag werken op een inspiratieloze plek is natuurlijk geen pretje. Met een klein beetje moeite en aandacht is zelfs het meest saaie kantoor om te toveren dat een aangename werkplaats.

Meer leven in de brouwerij!

Met meer leven bedoelen we geen huisdieren of nieuwe collega’s. Dat kan natuurlijk ook heel gezellig zijn maar de oplossing die wij aandragen is iets laagdrempeliger. Om meer leven op je kantoor te krijgen in onze tip het aanschaffen van kamerplanten. Kamerplanten zijn er in allerlei soorten en maten. Kies planten die passen bij de ruimte van jouw kantoor. Met een beetje creativiteit is die saaie ruimte een groene en levendige plek. Een beetje natuur in een koude en kille ruimte doen wonderen.

Meer kleur is goed voor je humeur!

Heeft jouw kantoor voornamelijk grauwe kleuren aan de muur? Tja, dan is het ook niet zo gek dat jij en je collega’s depressief worden bij aankomst op kantoor. Geef je kantoor meer leven door er wat kleur aan toe te voegen. Een gewaagde felle kleur die in lijn is met het logo van het bedrijf bijvoorbeeld. Een fel gekleurde muur in een verder witte ruimte zorgt voor een mooi contrast. Voor je het weet is je kantoor weer helemaal hip.

Speel met de lichten

Tegenwoordig kan je je kantoor eenvoudig een nieuwe uitstraling geven door gebruik te maken van ledstrips. Het licht van ledstrips kan met een druk op de knop veranderen van kleur. Voor elke stemming is er wel een juiste kleur te vinden. Heb je genoeg van een kleur dan verander je de kleur gewoon. Op deze manier is je kantoor nooit meer saai. Daarnaast zijn gekleurde lichten ook altijd een goede sfeermaker tijdens de borrel op vrijdag.

Hippe kantoorartikelen vind je hier!

De uitstraling van je kantoor zit hem in de kleine dingen. Bij discountoffice.nl vind je kantoorartikelen van hoge kwaliteit die ook nog eens stijlvol zijn. Of je nu gaat voor retro of een metallic look door een consistente stijl te hanteren kan je jouw kantoor een hele andere uitstraling geven! Laat je kantoor stralen!