Kinderkleding. Je hebt ze in alle soorten en maten. Je kan het net zo duur maken als je zelf wil en ik denk dat alle ouders zich regelmatig afvragen welk merk ze moeten kiezen. Aangezien hele kleine kinderen snel uit kleding groeien, gaan veel ouders voor goedkopere kleding als de kids klein zijn. Maar als ze wat ouder worden beginnen ze een eigen smaak te ontwikkelen en dan wijken ouders toch uit naar wat duurdere kledingmerken. Ik winkel het liefste online aangezien ik als alleenstaande moeder niet veel tijd overhoud om te winkelen. Zo heb ik een aantal merken uitgeprobeerd voor mijn kinderen, maar Be.Nosy is toch wel mijn favoriet! Ik leg je graag uit waarom.

Bomen klimmen in Be.Nosy

Mijn dochtertje is net een klein prinsesje die het liefst tutu’s en opvallende maillots draagt. Toch heeft ze een hele stoere kant, want ze houdt erg van buitenspelen en in bomen klimmen bijvoorbeeld.  B.Nosy heeft een leuke mix van meisjesachtige glamour en stoerheid, dus dit sprak mijn dochtertje erg aan! Ze noemt zichzelf vaak een stoere prinses en de kleding van Be.Nosy reflecteren deze identiteit. Nu loopt mijn dochtertje rond in een schattige tutu met stoere beenwarmers eronder. Ze ziet er zo ontzettend leuk uit en ze steelt de show met haar Be.Nosy kleding, overal waar ze komt.

Hip en comfortabel

Mijn zoon daarentegen is vooral een stoere jongen die graag sport. Zo houdt hij van buitenspelen, voetballen, skaten en kattenkwaad uithalen. Hij heeft vooral comfortabele sportkleding nodig aangezien hij zoveel beweegt. Gelukkig heeft Be.Nosy een grote collectie van dit soort kleding. Kleding kopen voor mijn zoon is dus ook nooit een probleem geweest. Zo loopt hij het liefste rond in een stoere spijkerbroek of een joggingbroek met print van Be.Nosy en een leuk trainingsjack erop. Simpel, cool en comfortabel.

Be.Nosy gaat voor kwaliteit

Het fijne aan de kleding van Be.Nosy is, dat ze niet zo snel vaal worden. Ik vind het toch elke keer een behoorlijke uitgave om kleding voor mijn kinderen te kopen, dus ik ga dan wel het liefst voor kwaliteitskleding, die er na een paar keer wassen er nog steeds goed uit ziet. Vooral omdat zowel mijn dochter als mijn zoon nogal wildebrassen zijn, veel buitenspelen en de kleding dus vaak goed vies wordt. Be.Nosy heeft het voor elkaar gekregen om leuke kwaliteitskleding voor een betaalbare prijs aan te bieden. Iets waar ik zeker voor warmloop en zeker de reden waarom bijna alle kleding van mijn kinderen van Be.Nosy is.

Samen online shoppen

Gelukkig hebben ze weer een nieuwe collectie, ik ben erg benieuwd hoe het eruit ziet en mijn dochtertje ook! Meestal gaan we lekker samen op de bank met een kop chocomelk haar kleding uitkiezen op de laptop. Dit is toch wel een heel fijn moeder-dochter moment.