Overal waar ik kom zie ik ze: laptoptassen. Tegenwoordig loopt echt iedereen met een laptoptas, zelfs mensen die geen laptop bij zich hebben! Waarom zijn laptoptassen zo populair? En wat maakt zo’n tas handiger dan een normale hand- of schoudertas?

Laptoptassen zijn de beste bescherming voor je laptop

Natuurlijk is het logisch dat mensen die hun laptop overal mee naar toe nemen een laptoptas dragen. Laptops zijn hele dure apparaten, daar moet je heel voorzichtig mee zijn. Niet alleen de prijs van de laptop is duur, vooral alle gegevens die op een laptop staan zijn kostbaar. Denk aan alle foto’s, video’s, documenten, berichten, mails. Dit wil niemand kwijtraken. Laptoptassen beschermen jouw laptop tegen regen, stoten en valpartijen.

Reizen met een laptop

Vooral voor mensen die fietsen naar hun werk of school, zijn laptoptassen nodig. Je kan dit dure apparaat natuurlijk niet in zomaar een tas meenemen. De tassen zijn uitgerust met een apart vak waarin je de laptop plaatst. Hierdoor is je laptop gescheiden van de rest van de spullen in je tas. Als je bijvoorbeeld kruimels in je tas hebt is het heel belangrijk om de laptop goed gescheiden te houden. De kleine kruimeltjes kunnen in de laptop terecht komen en hierdoor schade aanrichten. Als je fietst is de kans groot dat je een bui op je dak krijgt. In ons land is het niet te voorspellen wat voor weer het wordt, je moet altijd voorbereid zijn op stortbuien of zelfs hagel. Laptoptassen zijn waterdicht en beschermen jouw laptop tegen elke bui. Ook als je hard van je fiets valt door gladheid of een ongeluk, is je laptop beschermd.

De laptoptassen hype

Zelfs mensen die geen laptop meesleuren elke dag dragen laptoptassen bij zich. Waarom? Door de verschillende vakken zijn deze tassen heel handig en praktisch. Je kan er van alles in kwijt.
Dankzij de compartimenten kan je de spullen die je meeneemt logisch opbergen. Alles wat je nodig hebt vind je makkelijk terug in je laptoptas. Omdat laptoptassen zijn gemaakt om te beschermen blijven de rest van  je spullen ook veilig.

Modebewust

Buiten het praktische gedeelte om zijn laptoptassen ook heel stijlvol. Veel zakenmensen kiezen voor deze tassen met een klassiek uiterlijk. Bij deze mensen zijn vooral de zwart- en bruinleren laptoptassen heel populair. Vaak kleuren deze goed bij de outfit en schoenen van dit persoon. Zeg nou eerlijk: je kan op een zakelijke afspraak niet aankomen met een aftandse rugzak. De juiste laptoptas straalt stijl en professionaliteit uit. Als deze tassen niet jouw stijl zijn, kun je ook kiezen voor een laptoptas van canvas of denim. Deze laptoptassen zijn een stuk unieker en je bent hiermee een van de weinige mensen die hem draagt.

Voor elk moment een laptoptas

Het maakt niet uit voor welke laptoptas je kiest, ze zijn hartstikke handig en kunnen je outfit helemaal afmaken. Ook als je geen laptop bij je hebt is een laptoptas een verstandige keuze. Je spullen blijven droog en veilig én je ziet er heel erg goed uit.