Als je er stijlvol uit wilt zien, wil je natuurlijk dat je er als geheel op en top uit ziet. Dat betekent dat alle kleine details, waaronder bijvoorbeeld de nagels, er ook goed uit moeten zien. Bij de nagels is dit soms een moeilijk geval. Als ik al het geduld heb gehad om mijn nagels een mooie kleur te geven, moet ik daarna nog zo enorm lang moet wachten totdat ze gedroogd zijn. Het komt mij dan ook vaak voor dat ik toch iets ga doen terwijl de nagellak nog niet helemaal gedroogd is en er daardoor vervelende plekken op mijn nagels komen. In de gevallen dat dit niet gebeurt, wordt de nagellak al binnen een dag lelijk doordat er kleine stukjes afsnipperen. En dat is niet te voorkomen, dat dacht ik ten minste. Je kan immers niet een paar dagen helemaal niks aanraken om je nagellak intact te houden toch? Nee zeker niet! Maar er is wel een andere oplossing; gellak.

De oplossing

Gellak is een dikkere soort nagellak die wordt uitgehard door gebruik te maken van uv-licht. Het ziet er vrijwel hetzelfde uit als normale nagellak, maar gellak blijft véél en véél langer onbeschadigd! En het goede nieuws is dat gellak niet alleen iets is voor bij de manicure. Natuurlijk kan je ook naar de manicure gaan en daar om een gellak behandeling vragen. Je kan het natuurlijk fijn vinden dat je lekker in een stoel gaat zitten, zij je nagels reinigen, je nagelriemen naar achter duwen en je nagels voor jou lakken. Alles wordt dan voor je geregeld, het is je goed recht op die keuze te maken. Je kan echter ook zelf een gellak set kopen! Dat scheelt elke keer de manicure kosten. Je kan namelijk zelf thuis met een gellak set hetzelfde effect verkrijgen als bij de manicure. Bijvoorbeeld bij de gellak sets van yinger kan je kiezen hoeveel kleuren nagellak je wilt ontvangen en ontvang je ook een LED hardingslamp. Dan heb je alle benodigdheden om zelf die perfect blijvende nagels te creëren.

Ik heb zelf al een tijdje een hardingslamp, dus het is fijn dat ik bij yinger ook gewoon de gellaks los kan bestellen. Ze hebben echt bizar veel kleuren, dus ik ben nu een beetje aan het experimenteren welke kleuren ik leuk vind bij mijn decemberoutfits. En je hoeft je trouwens ook geen zorgen te maken over het verwijderen van gellak! Dit gaat door te weken in aceton en uiteraard kan je daar bij yinger ook alles voor bestellen.

Veel lakplezier!