Een onesie dragen is een stijl die past bij elke leeftijd en elk persoon. Ik schrijf graag over verschillende stijlen en dingen verbonden aan stijl. Onesies zijn een bepaald soort stijl en daarom schrijf ik dit blog. Ik ga je vertellen wat de voordelen van een onesie zijn en waar en waarom je zo een leuke jumpsuit moet aanschaffen. Daarnaast vertel ik je over de verschillende varianten onesies die er zijn! Dus lees verder als je graag wat wil weten over stijlvolle onesies.

Onesies

Zo een jumpsuit is natuurlijk heel erg lekker warm en comfortabel maar naast het feit dat hij heerlijk verwarmt is het ook een stijlvol stuk kleding. Het is een kledingstuk dat bestaat uit één stuk stof met vaak een ritssluiting. Je kan onesies kopen met of zonder capuchon en met of zonder voet bedekking. Ik zelf vind de variant zonder voet bedekking mooier en een capuchon is altijd lekker warm. De stof van een onesie is perfect voor het loungen en bank hangen. Dus als je volgende keer een serie gaat kijken kan je beter je warme jumpsuit aantrekken. Nog een ander voordeel van onesie is dat de kachel een tandje lager kan omdat hij zo goed warm is.

Waar kan je een onesie kopen?

Onesies worden het meeste online gekocht, dit komt doordat onesies niet vaak in fysieke winkels worden verkocht. Ik ken namelijk geen onesie store. Online is het assortiment vaak ook een stuk uitgebreider dan in de normale winkels. Daarnaast is het ook lekker dat je gewoon thuis kan blijven en de onesie jou kant op wordt gestuurd. Dit scheelt weer een reisje naar de winkelstraat. Ik doe bijna al mijn aankopen online. Ik hou zo veel meer tijd over om andere dingen te doen. Winkelen is natuurlijk heel leuk maar kost wel veel tijd!

Onesies in overvloed!

Ik zelf heb nu vier onesies in mijn bezit, een panda, batman, T-Rex en een zwarte onesie. Allemaal stuk voor stuk uitgekozen omdat ik vind dat je een jumpsuit niet te vaak kan dragen. Je moet ze namelijk rouleren. Anders denkt straks iedereen dat je altijd dezelfde onesie draagt als je thuis bent. Onesies zijn in ontzettend veel soorten te vinden beesten, helden en kleuren. Maar naast deze soorten heb je ook nog andere soorten zoals een Disney onesies van Winnie de Pooh of Chewbacca van Star wars. Je kan het niet gek genoeg bedenken en er zal wel een creatieve jumpsuit van zijn gemaakt. Dus keuze genoeg lijkt mij!

Heb jij echt een stijlvolle onesie in je bezit of heb je een leuk verhaal m.b.t. onesies? Laat het mij weten via het contactformulier!