Ook bij regen buiten zitten en altijd ook een stukje schaduw in je tuin? Dan is het plaatsen van een stijlvolle houten overkapping een goed idee. Daarvoor ben je bij Gras en Groen hoveniers uit ’s Hertogenbosch aan het juiste adres. De hoveniers van Gras en Groen plaatsen niet alleen jouw overkapping hout. Ze helpen je ook bij het werk dat hier aan vooraf gaat. De hovenier geeft je advies en een ontwerp op maat voor jouw stijlvolle houten overkapping.

Houten overkapping van Gras en Groen Hoveniers

Waarom is kiezen voor een houten terrasoverkapping van Gras en Groen een goed idee? Dit hoveniersbedrijf werkt met ervaren hoveniers, die enthousiast en vakbekwaam zijn. Je weet zeker dat jouw tuinklus bij deze hovenier in goede handen is. Naast het plaatsen van houten overkappingen houdt het bedrijf zich ook bezig met tuinaanleg en tuinonderhoud. Gras en Groen hoveniers is gespecialiseerd in het plaatsen van houten overkappingen. Zij weten alles over dit type terrasoverkappingen. Door hun enorme ervaring kunnen de hoveniers goed bedenken wat bij jou en jouw tuin past en jou het juiste advies leveren. 

Overkapping hout op maat

De houten overkappingen van Gras en Groen worden compleet op maat voor jou gemaakt. Dat wil zeggen dat jij precies aangeeft wat jouw eisen en wensen zijn en dat jouw overkapping hout hierop wordt gemaakt. Hoe gaat het hoveniersbedrijf voor jouw aan de slag?

  • Je krijgt een adviesgesprek. Dat kan zijn bij jou thuis of in de showtuin van de hovenier.
  • Jij vertelt precies wat jouw eisen en wensen zijn voor jouw ideale overkapping van hout.
  • De hovenier gaat voor jou deze overkapping op maat ontwerpen. Daarvoor schakelt hij een bouwtechnisch tekenaar in, die bij Gras en Groen Hoveniers werkt.
  • Jij geeft aan of het ontwerp van de houten terrasoverkapping naar wens is.
  • Is dit het geval, dan gaan de hoveniers voor jou aan de slag. De hoveniers die de overkapping hout maken, zijn niet alleen hovenier, maar ook deskundige timmermannen.

Waarom kiezen voor een overkapping hout?

De hoveniers van Gras en Groen zijn groot voorstander van een terrasoverkapping van hout. Wat zijn volgens hen de grote voordelen van een overkapping hout?

  • Het geeft luxe en comfort aan je tuin.
  • Een overkapping hout is een echte eyecatcher
  • Het geeft je extra opbergruimte. Dat kan zijn onder je overkapping, maar ook daarnaast. Dan kies je bijvoorbeeld voor het plaatsen van een tuinhuis, berging of schuur naast je overkapping, waarin je extra spullen kunt stallen.
  • Met een overkapping van hout maak je optimaal gebruik van elk seizoen.
  • Je geniet van je tuin op een sfeervolle plek, namelijk onder je overkapping van hout.