Het is ontzettend leuk om je outfit op te fleuren met wat leuke sieraden. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Soms hebben vrouwen ontzettend veel verschillende sieraden. Dat is vaak ook wel logisch, want sieraden zijn heel leuk om te kopen of om cadeau te geven. Zo wordt de collectie vaak groter. Ook kan je sieraden vaak op verschillende momenten bij verschillende gelegenheden dragen. Niet elk sieraad staat bij elke outfit, dat is vaak ook de reden dat vrouwen veel wisselen van sieraden. Maar daar is nu een leuke oplossing voor gevonden! Wanneer je een ring met verwisselbare steen koopt, kan je de steen altijd bij je outfit laten kleuren. Maar hoe werkt dat precies?

Verschillende steentjes

Om te beginnen koop je een ring naar jouw smaak. Dit kan in verschillende kleuren zijn, zowel goud, zilver of rosé-goud. Dit is het onderdeel wat hetzelfde blijft. Je kan dit een beetje afstemmen op de kleur van je andere sieraden. Je kan verschillende modellen kiezen, maar net wat je zelf leuk vindt en fijn vindt dragen als ring. Vervolgens kies je als tweede stap een steentje. Dit steentje kan in allerlei kleuren worden gekocht. Ook heb je vaak keuze wat voor type steentje het is. Of hij nou heel erg glimt of juist een beetje robuust is. Vervolgens heb je dus een ring naar jouw smaak om je vinger. Maar nu komt het leuke, je kan dit steentje verwisselen met andere steentjes. Je kan er allemaal steentjes naar jouw keuze bijkopen en deze gemakkelijk verwisselen. Zo kan je elke ochtend of avond het steentje van jouw ring verwisselen voor een steentje die bij die gelegenheid, kleur kleding of jouw gevoel past. 

Kettingen, armbanden en oorbellen

Het leuke van dit concept is dat het ook bestaat voor armbanden, oorbellen en kettingen. Je kan bij deze verwisselbare sieraden gemakkelijk het hangertje of het steentje vervangen. Ook kan je bij de armbanden ervoor kiezen om meerdere hangertjes aan je armband te hangen. Je hebt heel erg veel verschillende steentjes en hangertjes. Zo kan je elke dag nieuwe combinaties maken met je verwisselbare sieraden. Op deze manier kan je de standaard ring hetzelfde houden, maar de kleur of type steentje veranderen. Dit is heel erg leuk omdat je dan ook als cadeautje nieuwe hangertjes of steentjes kan krijgen. Op deze manier wordt je collectie steeds groter en kan je steeds meer gaan afwisselen. Zo geven je sieraden een extra leuke toevoeging aan je outfit.